Pripravte si pravé “pesto alla genovese”, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou práve talianskej kuchyne. Nižšie nájdete recept v taliančine od našej talianskej lektorky Ornelly.
Tradizionalmente il pesto andrebbe preparato con un mortaio di marmo, ma un frullatore andrà benissimo , basterà frullare insieme tutti gli ingredienti e il vostro pesto sarà pronto per condire un bel piatto di pasta :
– 50 gr di foglie di basilico fresco
spicchi d’aglio piccoli
100 ml di olio extravergine
100 gr di Parmigiano
15 gr di pinoli
un pizzico di sale
Buon Appetito!
Ak ešte nie ste v našej TALIANSKEJ AKADÉMII, pridajte sa k nám >>>TU
Mesačné prístupy od 10 Eur!
Študenti akadémie majú prístup ku všetkým lekciám úrovne A1 až B2, ktoré sú nahraté na videách. Máme video hodiny s rodenými Talianmi, gramatika je vysvetlená slovenským lektorom v slovenčine. Všetci študenti sa môžu prihlásiť na kratšie doplnkové zoom hodiny s lektormi počas týždňa (doplnkové hodiny sú v cene kurzu).